Hemen Kiralayın (0 533 204 78 01)

adres

Adres

Çevre yolu Merkez Park Karşısı Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi, Sevilir Apt. Zemin Kat. No:13 / C Seyhan / Adana

Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilecek Marka ve Modeller

  • Anasayfa
  • Blog
  • Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilecek Marka ve Modeller

Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilecek Marka ve Modeller

  • Arenda Rent A Car
  • 27/12/2021
  • 193

Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilecek Marka ve Modeller

Araç kiralamada en sık tercih edilen markalar kullanım özelliklerine göre değişmektedir. Farklı model ve markalar arasında kişilerin en çok kiraladıkları araçlar arasında BMW ve Mercedes araçları bulunmaktadır. Kullanım ve konfor açısından araç sürücülerine rahatlık sağlayan araçlardır. Kiralanacak araçlarda dikkat edilen hususlar arasında kullanım özelliklerine göre araç seçimi öne çıkmaktadır. Kiralık araçlarda yakıt sarfiyatı ve performans özellikleri kullanılan markaları etkilemektedir.

Araç Kiralamada Fiat Egea Araçlarının Tercih Edilme Nedenleri

Araç kiralamada en sık tercih edilen modeller arasına Fiat Egea araç modeli bulunmaktadır. Uygun bir fiyat sunması ve kullanım şartlarına uyum sağlaması sebebi ile en çok kiralanan araç modellerinden biridir. Uzun ve kısa yollarda konforlu bir ulaşım imkanı sunmaktadır.2020 ile 2021 yılında ülke genelinde yapılan araştırmalara göre en çok kiralanan ve tercih edilen araba markası olmuştur. Fiat araç markasının en çok sevilen ve kullanılan araçlarıdır.

Araç kiralama modelleri kullanım şartlarına göre belirlenmektedir. En çok tercih edilen bir diğer marka ise Renault Clio markasıdır. Maliyet ve sürüş konforu açısından büyük bir kesimin tercihi olmaktadır. Ülkemizde en çok tercih edilerek kiralanan araç markaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Ford Focus markası da kiralama şirketinde en çok kiralanan araç modelleri arasındadır. Yoğun bir ilgi ile karşılaşan bir araç modelidir. Kişi bütçesine katkı sağlayan ve ekonomik araçlardan biridir.

En İyi Kiralık Araç Modelleri

En iyi kiralık araç modelleri arasında Opel Astra modeline sahip araçlarda bulunmaktadır. araç kiralamak isteyenlerin yoğun bir ilgisi ile karşılaşan modeller arasındadır. Düşük yakıt tasarrufu ve kullanım şartlarının uygun olması kiralama oranını artırmaktadır. Birçok farklı model ve marka içinde kişi bütçesine en uygun araçlar kiralama şirketinden bulunur. En çok talep görülen ve kiralanan bir diğer araç model ve markaları şunlardır:

  • Volkswagen Polo: son dönemlerde yüksek kullanım oranına ve kiralama sayısına sahip bir markadır. Kiralama şirketinde kişilerin en çok kiraladıkları araç modellerinden biridir.
  • Peugeot : Farklı model ve kullanım özellikleri ile tercih edilme oranı yüksek araçlardır. Kiralama şirketinde araç kiralamak isteyen kişiler tarafından ilk sıralarda sorulan model ve markalardan biri olmaktadır.