Hemen Kiralayın (0 533 204 78 01)

adres

Adres

Çevre yolu Merkez Park Karşısı Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi, Sevilir Apt. Zemin Kat. No:13 / C Seyhan / Adana

Arazi İçin Hangi Araçlar Kiralanmalı?

Arazi İçin Hangi Araçlar Kiralanmalı?

  • Arenda Rent A Car
  • 02/01/2022
  • 185

Arazi İçin Hangi Araçlar Kiralanmalı?

Arazi için araç kiralama dağlık ve arazi şartlarına uyum sağlayacak araçlar için geçerlidir. Model ve kullanım özelliklerine sahip arazi araçları uzun yol ve normal trafik içinde kullanılan araçlara oranla daha farklı bir yapıda tasarlanarak kullanılmaktadır. Arazi araçları genel olarak dağlık ve engebeli alanlarda araçların rahat hareket edebilmesi için tasarlanmaktadır. Arazi için araç kiralamak isteyenlerin tercihleri arasında 4*4 modeller çok sık tercih edilir. Geniş tekerlekli ve yüksek gövdeli arazi araçları kiralama aşamalarında kişilerin gitmek istedikleri alanları söylemeleri ve alana en uygun arazi aracının kiralanması önemlidir. Kişi güvenliğini korumak için arazi araçlarının bakımı kiralama şirketi tarafından düzenli olarak yapılmaktadır.

Arazi Araçları Kiralama Genel Şartlar

Araziye uygun kiralık araçlar arazi şartlarına uyum sağlayacak düzeyde yapılan araçlardır. En yaygın kullanılan ve kiralanan araçlar arasında 4*4 Jeep modeli bulunmaktadır. Bütün zorlu arazi koşullarına uyum sağlama açısından kullanım alanında en çok tercih edilen bir araçtır. Arazi araçları kiralanırken her türlü güvenlik önlemleri yapılmalıdır. Kaskosu olmayan bir araç kiralamak isteyen kişi tarafından tercih edilmemelidir.

Kiralık araç arazi şartları içinde kullanım kolaylığı sunan araç modelleri kiralama şirketi tarafından kişilere sunulmaktadır. Farklı model ve tarzlar içinde kullanım kolaylığı sunan tüm arazi araçlarını kiralama şirketinde bulabilirsiniz. Günümüzde arazi araçları genellikle dört çeker olarak da tanımlanır. Çekme kapasitesi açısından diğer araç türlerine oranla daha fazla yük ve ağırlık taşıma özelliklerine sahip olarak kullanıcıları beklemektedir.

Arazi Araçlarının Özellikleri

Arazi araçları çeşitli donanımlardan oluşan ve her türlü dağlık arazilerde kullanılan araçlardır. Kiralama satın almaya nazaran daha karlıdır. Araç fiyatlarında son dönemlerde sürekli yükselişlerin olması nedeniyle araç kiralamak isteyen kişi sayısı sürekli artmaktadır. Arazi araçları belirli bir alan içinde gezme, spor faaliyetleri ve aktiviteler için kullanılmaktadır. Her türlü arazi yapısına uygun olarak kullanılır. Zorlu arazi şartlarına kolay bir şekilde uyum sağlayarak kullanımı yapılır. Araç kiralama alanında arazi koşullarında tercih edilme oranları artmaktadır. Kiralama şirketi tarafından gerekli tüm donanımların tamamlanarak kiralamak isteyen kişiye teslimi sağlanır. Uygun bir bütçe aralığında bulunabilir. Araç kiralama sırasında kiralanan araçlarda HGS ve OGS bulunmaktadır.