Hemen Kiralayın (0 533 204 78 01)

adres

Adres

Çevre yolu Merkez Park Karşısı Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi, Sevilir Apt. Zemin Kat. No:13 / C Seyhan / Adana

Bayram Günlerinde Araç Kiralama Avantajları Neler?

  • Anasayfa
  • Blog
  • Bayram Günlerinde Araç Kiralama Avantajları Neler?

Bayram Günlerinde Araç Kiralama Avantajları Neler?

  • Arenda Rent A Car
  • 08/01/2022
  • 271

Bayram Günlerinde Araç Kiralama Avantajları Neler?

Kiralama filoları tarafından sağlanan bayram günlerinde araç kiralama hizmetinden daha uygun fiyatlar ile yararlanılabilir. Pek çok araç kiralama firması özel günlerde daha uygun fiyatlarla kiralama fırsatı sunmaktadır. Bunun için öncesinde bir rezervasyon yaptırılmış olması ve konu hakkında bilgilendirme yapılması gerekir.

Bayramda Araç Kiralama Erken Rezervasyon Faydaları

Araç kiralama firmaları kiralanacak araçlarda farklı özellikler sunmaktadır. Her bir aracın kişi alım sayısı, bagaj kapasitesi, araç içerisindeki konfor, klima ve televizyon durumu ses sistemleri çocuk koltuğu gibi farklı alternatifler de bulunmaktadır. Aracın markası ve yaşı da farklılığa neden olur. Tüm bu farklılıklar aracın fiyatını da değişmelere neden olmaktadır. Bayram zamanlarında yapılan indirimler normal koşullarda araçtan istenen ücretten daha uygun fiyatlar ile kiralama yapabilmeyi sağlar.

2022 yılının ilk Bayramı Ramazan Bayramıdır. 2 Mayıs pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı 4 Mayıs Çarşamba günü son bulacaktır. Bu bayram süresince araç kiralamak isteyenler öncesinde bir ön rezervasyon oluşturularak firmaların sağladığı avantajlı fiyatlardan faydalanabilirler.

Kurban bayramında daha uygun ve ucuz fiyatlarla araç kiralama hizmeti sağlanabilmektedir. Piyasalarda ön bir araştırma ile genel fiyatlamaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 2022 yılı Kurban Bayramı 9 Temmuz gününde başlamaktadır. Arefe günü ise 8 Temmuz Cuma'dır. 4 gün sürecek olan ve 12 Temmuz Salı günü bitecek Kurban bayramına araç kiralama firmaları ile farklı yerlerde getirebilmek mümkün hale geliyor.

Bayram Ucuz Araç Kiralama Avantajları Neler?

Bayram için araç kiralama hizmetlerinden faydalanmak için ön bir araştırma yapılmalıdır. Tatil rotası belirlenerek tüm planlar ayarlandığında en uygun fiyatlarla araç kiralama hizmeti de beraberinde sağlanabilecektir. Özellikle Bayram zamanlarında daha fazla yoğun bir ilgi gören araç kiralama firmaları ailecek daha eğlenceli yolculuklar yapabilmeyi sağlayacaktır.

Öncesinde yapılacak Bayram rezervasyonları ile belirlenen planın aksaması ve ertelenmesine engel olunabilir. Rent a car filoları erken rezervasyonlarda Bayram günlerine özel indirimler sağlamaktadır. Bayram zamanlarına denk gelen tatil planlarında günlük veya aylık olarak araç kiralama hizmetlerinden uygun fiyatlar ile faydalanabilmektedir. En iyi rakama ulaşabilmek için pek çok firma ile konuşabilir ve fiyat analizi yapabilirsiniz.