Hemen Kiralayın (0 533 204 78 01)

adres

Adres

Çevre yolu Merkez Park Karşısı Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi, Sevilir Apt. Zemin Kat. No:13 / C Seyhan / Adana

İş Gezisi İçin Kiralanacak Araçlar

İş Gezisi İçin Kiralanacak Araçlar

  • Arenda Rent A Car
  • 20/01/2022
  • 167

İş Gezisi İçin Kiralanacak Araçlar

İş gezisi için araç kiralama şoförlü ve şoförsüz olarak iki farklı seçenek dahilinde kiralanmaktadır. İş gezisinde gidilecek şehrin bilinmemesi ve trafik sorunlarının yaşanması gibi ihtimallerin oluşması üzerine birçok kişi şoförlü araçları tercih etmektedir. Aracın hangi süre ile kiralanacağı ve kaç gün sonra teslim edilmesi gerektiği gibi bilgiler kiralama şirketi tarafından sorulan sorular arasında yer almaktadır. Şehirler arası ulaşımda ve iş gezilerinde kiralanacak olan araçlar bakım ve kontrolleri yapılarak teslim edilmektedir.

İş Gezisi İçin Araç Kiralama ve Şartları

İş gezisi araçları genellikle şoförlü olarak tercih edilmektedir. İş gezisinin süresi ve gidilecek şehre uygun bir araç verilir. Her türlü hasar ve kaza durumunda araçta oluşan maddi hasarlar sigorta tarafından karşılanmaktadır. Araç kiralamak için birçok kişinin Findeks notuna da bakmaktadır. Araç kiralama şirketinde bu notun altında kredi değeri olan kişilerde araç kiralama sırasında olumsuz durumlar yaşanıyor. Kredi puan ülkemizde 1400 olarak belirlenmiştir. Araç kiralama şirketi tarafından kişiye sorulan kredi puanının düşük olması kiralama aşamalarını da etkilemektedir. Kiralama sırasında her türlü bilgi kişinin onayı dahilinde kiralama şirketi ile paylaşılacaktır.

İş gezisinde araç kiralama çok ayıda kişi tarafından tercih edilmektedir. İş gezilerinde kişi sayısı, gidilecek şehir, kiralanacak aracın süresi ve şoförlü mü şoförsüz kiralama isteği sorulmaktadır. Genellikle iş gezilerini düzenleyen şirket tarafından araç kiralama şirketinden şoförlü araç istenilmektedir. Fiyatlar arasında farklılık görülebilir. Kiralama şirketi aranarak rezervasyon yapılması artık daha kolaydır. Online ortamlar üzerinden de araç kiralamak kısa süre içinde rezervasyon işleminin yapılması ile gerçekleşir.

İş Gezisi İçin Kiralanacak Araçlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Araç kiralama sırasında birkaç husus üzerinde dikkatli olunması önerilir. Aracın güvenliğinin olup olmamasına bakılmalı ve her türlü GBT işlemlerinin polise verilmesi istenebilir. Aracı kiralama aşamasında kredi notu kiralama şirketi tarafından istenebilir. Kredi notlarının 1400 puanının altında olan kişiler istedikleri araçları kiralamada sorun ile karşı karşıya kalabilmektedir. Rezervasyon sırasında ödeme yapılabilir. Araç kiralama bedelinin çok ucuz olmamasına dikkat edilmelidir. Araç bedeli ile kiralama ücreti arasında büyük bir fark olmamalıdır. Bu farklılığın oranı çok yüksek olması durumunda araç kiralamak isteyen kişilerin şirket güvenilirliğine dikkat etmesi gerekir.