Hemen Kiralayın (0 533 204 78 01)

adres

Adres

Çevre yolu Merkez Park Karşısı Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi, Sevilir Apt. Zemin Kat. No:13 / C Seyhan / Adana

Rent A Car Kasko Nedir, Ne İşe Yarar?

Rent A Car Kasko Nedir, Ne İşe Yarar?

  • Arenda Rent A Car
  • 18/12/2021
  • 196

Rent A Car Kasko Nedir, Ne İşe Yarar?

Rent A car kasko bir kasko çeşididir. Trafikte yer alan ticari araçlar için yapılması gereken bir kaskodur. Araçlarda yapılması istenilen bu kasko ile kaza durumlarında oluşan hasarların sigorta tarafından ödenmesi kolaylaşacaktır. Araçlarda sigorta uzmanları tarafından hazırlanmaktadır. Özellikle kiralık araçlarda olması gereken bir kasko türüdür. Kiralık araçlarda araç sürücülerinin sürekli değişmesi gibi durumlarda oluşan hasarlar bu kasko üzerinden karşılanmaktadır. Trafiğe çıkan her araç için olması gereken kaskodur. Kaza durumlarında bu kasko üzerinden kaza hasarları belirtilerek sigorta poliçesinden ödeme sağlanmaktadır.

Rent A Car Kasko Önemi Nedir?

Rent a car kasko yaptırmak araç güvenliği açısından son derece önemlidir. Trafikte yol alan bütün araçlarda olması gereken bir kaskodur. Kaza durumlarında araç sürücülerinin maddi anlamda kayıp yaşamamalarını sağlamaktadır. Diğer kasko türlerine oranla fiyatlarının yüksek olması sebebiyle birçok araç sahibi ve araç kiralama yerleri tarafından yaptırılmamaktadır. Rent a car kaskosunun önemi trafikte seyir halinde iken kaza yapan bir kiralık araçta oluşan hasar kasko sayesinde sigorta tarafından karşılanacaktır. Araç sahiplerine ve kiralık araç merkezlerine maddi açıdan bir kazanç da sağlamaktadır. Olası kaza durumlarında sigorta tarafından ödenen araç hasarı tutarı ile kişiler kendi bütçelerinden hasarı karşılamak zorunda kalmamaktadır. Araç güvenliği açısından son derece büyük öneme sahip bir kasko türüdür.

Rent A Car Kasko Neleri Kapsamaktadır?

Rent a car kasko faydaları arasında araç sahiplerini maddi açıdan zor durumda kalmamaları yer almaktadır. Çoğunlukla araç kiralama işlemleri sırasında kasko olup olmadığına bakılmaktadır. Araç kiralamak isteyen kişiler kaskosu olmayan bir araç kiralamamalıdır. Kasko can ve mal güvenliği açısından oldukça önemlidir. Kaza sırasında oluşan hasarın tamamı sigorta tarafından karşılanmaktadır. Online ortamlardan araç sürücüleri rahatlıkla başvuru yapabilmektedir. Firma ve tüzel kişiler için farklı fiyat aralıkları belirlenmektedir. Araçlarda oluşan maddi hasarların tamamı yaptırılan kasko sayesinde sigorta tarafından karşılanmaktadır. Müşteri hizmetleri ile telefonda görüşmeler sağlanarak da Rent a car kaskosu hakkında araç sahipleri bilgi alabilmektedir. Araçlarda küçük ve büyük çaplı hasarların tümünün karşılanması kasko içerisine girmektedir. Araç kiralamak isteyen araç sürücüleri kaskonun olup olmadığını mutlaka öğrenmelidir.